Mustang Sportswear søger social media studiemedhjælper

Mustang Sportswear søger studiemedhjælper (min. 2 mdr.) med et ønske om at arbejde professionelt med Social Media (Instagram, TikTok, Facebook og Pinterest).

Kunne du tænke dig at arbejde for et nyt modebrand i rivende udvikling og med en ambition om at blive det førende brand indenfor funktionelt og stilfuldt ridetøj? Tror du på at værdiskabende og engagerende indhold kan flytte brands og kunne du tænke dig at få omsat teori til praktisk erfaring? – Så er det dig vi søger.

Dine arbejdsopgaver:

 • Strategisk planlægning
 • Udarbejdelse af content planer
 • Kreativ udvikling af stories, REELS og TikToks
 • Planlægning og koordinering til photoshoots
 • Afrapportering, content creation m.m.

 

Din profil:
Du er i gang med en relevant uddannelse og ønsker at omdanne teori til praksis. Du brænder for sociale medier og er opsøgende i forhold til mediernes udvikling og trends. Det er et plus hvis du har lyst til at være både bag og foran kameraet, når der skal produceres content.

Vi tilbyder:
Du får omdannet teori til praksis og vil få afprøvet metoder og idéer, du muligvis har haft undervisning i. Du vil have tæt kontakt til vores Art Director og blive en del af holdet. Du får masser af praktisk erfaring og prøver kræfter med de mangeartede opgaver som følger med, når man arbejder professionelt med sociale medier.

Kontakt os:
Send en mail til marketing@mustang-sportswear.dk

0
  CART
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon